Kiemelt partnereink
Ezen az oldalon munkánk szempontjából nélkülözhetetlen partnereinket mutatjuk be néhány szóban.
Port Kft. - webtar.hu
A Port Kft. 12 éve partnerünk a tárhely és domain szolgáltatások területén. Megbízható, tapasztalt stabil partner. Ők biztosítják a Lime Lite CMS rendszer tagjainak a tárhely és domain szolgáltatásokat. Szervereik rendelkezésre állási ideje és elérhetősége az eddigi 12 év tapaszalatai alapján több, mint 99,5%. Nagysebességű, 100 Mbit/s-os sebességgel csatlakoznak az Internet hálózathoz a BIX (Budapest Internet Exchange) központban. Céljuk az ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása, minél kedvezőbb áron.
Életkártya
Az Életkártya™ egy NFC chippel, QR kóddal, internetes címmel ellátott, egyedi azonosítót tartalmazó bankkártyához hasonló plasztikkártya, melynek alapvető feladata, hogy szükség esetén információkkal szolgáljon tulajdonosáról.
Az Életkártya™ szolgáltatásai 3 csoportra oszthatók. Vészhelyzetek kezelése, egészségügyi adatbank és egy kedvezménykártya.
MyPromo Interaktív Kft.
Digitális marketing szakértő csapatuk több éves tapasztalattal rendelkezik a közösségi média kommunikáció, a facebook alkalmazások fejlesztése, a kereső és közösségi média hirdetések adminisztrációja, a web videók gyártása és a digitális tartalmak előállítása terén. Tudásukkal és tapasztalataikkal állnak partnereik rendelkezésére, hogy valódi értéket teremtve nap, mint nap segíthessék a márkák és vállalkozások kommunikációját.