Honlapkészítés
Rendezés:
Honlapkészítés | 9 cikk
 
Tartalomkezelő rendszer.

A CMS rövidítés a Content Management System szóösszetételből származó mozaikszó. Jelentése tartalomkezelő rendszer.
A megrendelők igénye és a honlapkarbantartók reakcióideje a valóságban soha nincsenek még köszönő viszonyban sem egymással. A megrendelő elvárása, hogy weblapjának tartalma mindig friss legyen és az aktuális információkat tartalmazza. Ez az elvárás érthető, de nem minden esetben kivitelezhető. Gondoljunk csak arra, hog...
 
A Lime Lite CMS rendszer keresőbarát.
Szép URL-eket használunk - Nézze meg a címsort - és Ön által is könnyen kezelhetőek a keresőszavak és leírások. Fontos szempont manapság, hogy nem csak keresőbarát, hanem mobilbarát is a rendszerünk!...
 
A Lime Lite CMS használata igen egyszerű.

Nem igényel semmiféle honlapkészítési ismeretet! A honlapon megtalálható összes adatot Ön tudja adminisztrálni, egy erre a célra kifejlesztett adminisztrációs felület segítségével. Az adminon belül Önnek csak ki kell választania, hogy mit szeretne módosítani, létrehozni, vagy törölni és már kész is van....
 
Az alábbi modulok érhetőek el pillanatnyilag a Lime Lite CMS rendszerben:

- Partnereink modul
- Blog modul
- Youtube video modul
- Telephelyek modul
- Honlap menüpontok
- Webshop modul
- Publikációk vagy referencia
- Szolgáltatások vagy termékek
- Szöveges Hírek
- Képgaléria
- Letöltések
- Kezdőlapi kínáló doboz
- Rólunk írták
- Hírlevél
- Szavazás modul
- Autó...
 
Az adminisztrátori felület célja, hogy Ön könnyen kezelhesse weboldala tartalmát.
Használata hasonló egy szövegszerkesztő programhoz. Honlapja tartalmát tetszőlegesen tudja szerkeszteni, a változások azonnal megjelennek.

"A mai naptól kezdve soha többet nem kell várnia a webmesterre!"...
 
Sok gyakorlati tapasztalat felhasználásával, - melyeket az elmúlt közel egy évtized alatt, az uzletsor.hu rendszernek köszönhetően szereztünk meg - elkészítettük a Lime Lite CMS webshop modulját.

Egyszerűen adminisztrálható webshopunk segítségével tetszőleges számú fő- és alkategóriában helyezheti el termékeit....
 
Itt sincs útvesztő!

Ha nincs domain neve, megjelenhet a mi domainnevünk alatt. Ha van, maradhat ott ahol most van, csak a html tartalmat kell az adott könyvtárba feltölteni. Ha pedig most szeretne domain nevet, segítünk elintézni.
Tulajdonképpen semmiféle technikai feltételnek nem kell megfelelni, hiszen teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Önnek. Ha kérdése van, kérjük tegye fel nekünk azt a kapcsolat menüponton keresztül....
 
Természetesen ez a legfontosabb kérdés, bár lehetetlen rá látatlanban válaszolni.
Sok minden befolyásolja az árat, de az elmondható, hogy egy egyszerű céges honlap elkészítése egyedi megjelenéssel nagyságrendileg 80 000 Ft-tól indul. A határidő pedig mindössze néhány nap.

Nézze meg referenciáinkat és döntse el Ön, hogy ez mennyire megfelelő ár/érték arány.

...
 
Telefonos vagy személyes megbeszélésünk segítségével felmérjük a feladatunkat. Miután a részleteket megbeszéltük, E-mail formájában elküldjük Önnek ajánlatunkat.
Amennyiben minden részletben megegyeztünk, Ön megrendeli válaszemailben szolgáltatásunkat és mi el is kezdjük a megvalósítást.

Mivel mi biztosítjuk honlapjának motorját és megjelenését, ezért természetesen a megfelelő tárhelyet és az ahhoz kapcsolatos szolgáltatásokat is prezentáljuk.

Egy új honlapho...