Friss hírek
2015 Ápr.
21.
Responsive (mobilbarát) portal engine!
Nincs többé külön mobil eszközökre optimalizált változat, hanem a komplett oldal alkalmazkodik a különböző platformokhoz. Ha valaki mobilon nézi meg weboldalát, akkor az az eszközt felismerve áttördeli önmagát. Átalakul a megjelenés és a tartalom is igazodik az eszköz elvárásaihoz.
2014 Nov.
01.
Elkészült a webáruház modul
Sok gyakorlati tapasztalat felhasználásával, - melyeket az elmúlt közel egy évtized alatt, az uzletsor.hu rendszernek köszönhetően szereztünk meg - elkészítettük a Lime Lite CMS webshop modulját. Egyszerűen adminisztrálható webshopunk segítségével tetszőleges számú fő- és alkategóriában helyezheti el termékeit. Kérjük ismerje meg a Lime Lite CMS rendszerben rejlő nagyszerű lehetőségeket.
2014 Júl.
18.
Frissített Lime Lite megjelenés
A nyári meleg inspirált bennünket, úgyhogy frissítettük a weboldalunk megjelenését. Ma Baján megdőlt az országos melegrekord. 40 fokban nem is tehettünk mást mint a friss Lime-okat felpakoltuk weboldalunkra. :-)
2014 Júl.
12.
Elkészült az ingatlan értékesítő modul!
Elkészítettük a Lime Lite CMS kifejezetten ingatlankereskedőkre optimalizált változatát! A testre szabható kinézet mellet nagy hangsúlyt kap az ingatlan kínálat bemutatása, tetszőleges kategóriákban!
2014 Jún.
07.
Statisztika modul az adminban...
Többek kérésére elkésztettük a statisztikai modult, mely lehetővé teszi, hogy időszakra lebontva tanulmányozhassuk az egyedi felhasználók aktivitását weboldalunkon. Toplistába rendezve könnyen látható, hogy melyik a legnépszerűbb termékünk, szolgáltatásunk.
2014 Jún.
06.
Honlap rekonstrukció
Mint tudjuk az interneten néhány év olyan mint az emberek életében egy-egy emberöltő. Folyamatosan változik a trend, a divat és a honlappal kapcsolatos elvárások is. Sokan, akik elhanyagolt vagy elavult honlappal rendelkeznek azt gondolják, nincs megfelelő marketing erő az internetben. Pedig ez nem igaz. Elavult honlapját érdemes rekonstruálni! Erre a célra tökéletesen alkalmas a Lime Lite CMS rendszere. Keressen bennünket!
2014 Máj.
21.
Youtube videók is!
A videó kezelő modul segítségével tetszőleges számú filmet ágyazhat be a videó aloldalba. A filmek mellé kísérőszöveget is írhat az adminsztrátori felület segítségével.
2014 Már.
05.
Új speciális modul, autókereskedéseknek!
Elkészítettük a Lime Lite CMS kifejezetten autókereskedésekre optimalizált változatát! A testre szabható kinézet mellet nagy hangsúlyt kap a használtautó kínálat bemutatása, tetszőleges kategóriákban!
2013 Nov.
12.
Elkészült a telephely modul!
Új modulunk segítségével tetszőleges számú telephelyet jeleníthet meg weboldalán, google térképpel. Természetesen minden telephely összes paramétere az adminisztrátori felület segítségével könnyedén változtatható.
2013 Nov.
10.
A szavazás modul is elérhető
Ügyfeleink visszajelzése fontos lehet számunkra, főleg ha jól irányzott kérdést tudunk föltenni, melyből értelmes tapasztalatokat gyűjthetünk. Erre a célra régóta bevált módszer a szavazás, mely egy két klikk segítségével juttat értékes információhoz bennünket. Elkészült a szavazó modulunk, így bárki létrehozhat közvéleménykutatást
2013 Jún.
02.
Elkészült a BLOG modul!
Mostantól nálunk is bárki lehet blogger! A Lime Lite CMS rendszer egy teljes értékű bloggal egészült ki!