Referenciák
Rendezés:
02 Lime Lite alapú oldalak általánosságban | 6 cikk
 
A Balikahús Kft. honlapjának elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.

www.balikahus.hu
 
A Fájdalommentes hajvágás honlap elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.

www.fajdalommenteshajvagas.hu
 
A Port Kft. honlapjának elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.
 
Ferry honlapjának elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.

www.ferrycustombikes.hu
 
A World House ingatlaniroda honlapjának elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi. Hangsúly az ingatlan forgalmazó modulon van!

www.worldhouse.hu
 
A Metal Partner honlap elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.

www.metalpartner.hu