Referenciák
Rendezés:
01 Mobilbarát (responsive) weboldalak | 8 cikk
 
Az RMC Motor Kft. honlapja a speciális autó-, motorkereskedőknek kifejlesztett modul példája. Elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.

www.rmcmotorok.hu
 
A Studiokinez.hu honlap elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.

www.studiokinez.hu
 
A Napraforgó Szépségszalon honlapjának elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.
Fontos szempont volt a megjelenésben a frissesség és az egészség kihangsúlyozása.

www.napraforgoszalon.hu
 
Az Xtreme Quad Tours honlapjának elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.

www.quadtours.hu
 
Az automobiles.hu weblap a speciális autókereskedőknek kifejlesztett modul példája. Elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi.

www.automobiles.hu
 
A Don't forget apartman honlap elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi. A Nefelejcs utcai apartman weboldala angol és magyar nyelvű.

www.elp.hu/dontforget
 
A Hungary and You Kft. honlapja a speciális autókereskedőknek kifejlesztett modul példája. Elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi....

www.huauto.hu
 
 
A Rafdesign honlap elkészítésekor a feladat a megjelenés és a programozás elkészítése volt. A weboldal tartalmi elemeit a Lime Lite CMS rendszer segítségével a megrendelő végzi. Elsősorban a webshop funkcióra helyeződik a hangsúly.

www.rafnyomda.hu