Honlap evolúció, honlap rekonstrukció
2013-08-27 10:07:13
Sokszor hallottam ügyfelek részéről, hogy nincs szükségük új weboldalra mert már jó pár éve van nekik.
Az interneten néhány év olyan mint nálunk egy emberöltő. Sokkal gyorsabb a webes evolúció, mint a valós világban. A technológiák gyors fejlődése, a trendek és a megjelenés éppen aktuális divatja hamar elavulttá tesz egy-egy honlapot.

Régen egy céges honlap alapvetően statikus volt, a tartalmat a webmester helyezte el rajta a megrendelői elvárásoknak megfelelően. Ezért a honlapok frissítése nehézkes volt, hiszen mindig alkalmazkodniuk kellett egymáshoz. Az új tecnológiák fejlődése és elterjedése alapvetően változtatta meg ezt a területet. Ma már interaktív dinamikus tartalmakat és interakciókat kell kínálnunk ügyfeleinknek, hiszen egy soha nem változó statikus weboldal nem kelti fel már az emberek figyelmét, ezáltal a weboldalunk nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Egy mai korszerű weboldal mögött a webmester helyett már adminisztrációs felületet találunk, ahol szinte mindent mi magunk tudunk beállítani, léterhozni, módosítani. Soha többet nem kell várni a webmesterre, ugyanis az általunk elképzelt tartalmi változások azonnal megjelennek a weboldalon. Ilyen a Lime Lite CMS rendszer is.

Egy statikus, megjelenésében és szolgáltatásaiban elavult néhány éves honlap nem fest jó képet az Ön cégéről sem. Éppen emiatt javasoljuk a honlap rekonstrukciót, azaz a régi weboldal helyére egy újat, mely már megfelel a korszerű elvárásoknak.
  • Google kereső optimalizáció
  • Mobil eszköz kompatibilitás
  • Interaktív tartalmak
  • Személyre szabott moduláris felépítés
  • Korszerű megjelenés
  • Teljes körű adminisztrációs felület

Az általunk kínált rendszer használata igen egyszerű, az admin felület használata hasonlít egy egyszerű Word szövegszerkesztő használatához, így Önnek egyáltalán nem kell honlapkészítési tapasztalatokkal rendelkeznie, csupán tegye közzé amit szeretne.
 
Hozzászólások
 
Szóljon hozzá Ön is!
Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
Vizuális kód:
Írja be a kódot: