Lime Lite Blog
4 blogbejegyzés
Sokszor hallottam ügyfelek részéről, hogy nincs szükségük új weboldalra mert már jó pár éve van nekik.
Az interneten néhány év olyan mint nálunk egy emberöltő. Sokkal gyorsabb a webes evolúció, mint a valós világban. A technológiák gyors fejlődése, a trendek és a megjelenés éppen aktuális divatja hamar elavulttá tesz egy-egy honlapot.

Régen egy céges honlap alapvetően statikus volt, a tartalmat a webmester helyezte el rajta a megrendelői elvárásoknak megfelelően. Ezért a honlapok frissítése nehézkes volt, hiszen mindig alkalmazkodniuk kellett egymáshoz. Az új tecnológiák fejlődése és elterjedése alapvetően változtatta meg ezt a területet. Ma már interaktív dinamikus tartalmakat és interakciókat kell kínálnunk ügyfeleinknek, hiszen egy soha nem változó statikus weboldal nem kelti fel már az emberek figyelmét, ezáltal a weboldalunk nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Egy mai korszerű weboldal mögött a webmester helyett már adminisztrációs felületet találunk, ahol szinte mindent mi magunk tudunk beállítani, léterhozni, módosítani. Soha többet nem kell várni a webmesterre, ugyanis az álta...