Címkefelhő
blog blogger fórum interaktív vélemény


A projekt a DAOP-1.1.1/E-2009-0050 pályázat keretein belül valósult meg, elnyert támogatási összeg: 34.550.269 Ft 
Kedves Érdeklődőnk és Leendő Partnerünk!
Bízunk abban, hogy új weboldalunk elnyeri tetszését és böngészés közben több elképzelést is megfogalmaz saját CHP egységének megvalósításával kapcsolatban.

Kérjük, keressen fel bennünket, akár személyesen vagy telefonon, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Ebben a pillanatban 0 db eladó jármű!
Vesti

Instaliranje i pogon CHP jedinice u Hejepapi…
Dana 7. maja 2014. godine uspeąno je obavljena tehnička predaja naąeg novog mini- postrojenja na deponiji u Hejepapi. Probni pogon je započet, a početak komercijalnog pogona očekuje se od 1. juna.
Koriąćenje pratećeg gasa termalnih voda, Hungarospa – Hajdusoboslo, grad Hajdubesermenj, Banjsko lečiliąte – Piąpekladanj, Energetski proizvođač – Belekfirde, za nivo viąe Nyírségvíz Zrt. – Njiređhaza, Prečistač otpadnih voda u Kiąkunfeleđhaza, Bácsvíz Zrt.  – ...


Harper blog - legfrissebb blogbejegyzés

Most akkor blog, vagy fórum?
Manapság igen népszerűek a blogok. Sokáig nem értettem a különbséget a fórum és a blog között, mert lehet, hogy nem is igazán volt. Még ma is azt gondolom, hogy sokan nem igazán tudnak különbséget tenni köztük.

Persze ennek egyszerű oka van, ugyanis nincs is igazán releváns eltérés köztük. Mindkét esetben van egy adott témakör, amit a téma indítója határoz meg és melyhez a közösség hozzászólhat.. Az alapvető különbség talán csak a témaindító hatalmában van. Míg a blog a blogger fe...

NRG-Agent Kft. 6000 Kecskemét, Mindszenti körút 27.. Telefon: Fax: +36 76 50 63 64
 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére