Innotéka Magazin

2013 Nov.
19.
 
  Az ország legnagyobb depóniagázos kiserőműve - Az .A.S.A. Magyarország Kft. kezelésében lévő gyáli hulladéklerakó adottságai és az NRG-Agent Kft. saját fejlesztésű technológiája tette lehetővé, hogy Gyálon megvalósuljon hazánk első, 2,05 megawatt teljesítményű depóniagázos kiserőműve, amely körülbelül 6500-7000 háztartás éves felhasználását termeli meg egy év alatt.
 
Valkói Hírmondó

2012 Jún.
27.
 
A beszerelt gázmotor által megtermelt áramért a szolgáltató fizet az önkormányzatnak, ezzel bevételt tud képezni, „bevételt hoz” hosszútávon. Ilyen kiserőműves szerződése önkormányzatnak és szolgáltatónak nem volt ezidáig a környezetünkben, sőt önkormányzati fenntartású közintézményben sem sűrűn fordult még ez elő, mondhatni teljesen egyedülálló ebben a kondícióban. Kijelenthetjük a nálunk működő rendszer egyedülálló és példaértékű...

Ugrás a Hírmondó oldalára...
 
Kilátó Magazin

2012 Jún.
25.
 
Újabb depóniagáz-hasznosító erőművi blokk Gyálon. Magyar tőkéből, a magyar szürkeállomány felhasználásával, magyar termékekből és magyar kivitelezők munkájával készült el a ZÖLD NRG-AGENT Kft. beruházásában a gyáli hulladéklerakó depóniagáz-hasznosító rendszerének újabb fejlesztési üteme.

Ugrás a Kilátó Magazin cikkéhez...
 
Kecskemét Város Honlapja

2012 Jún.
20.
 
´Ünnepélyes keretek között - Ránky Edit, a Belga Nagykövetség Vallon és a Brüsszel-fővárosi régiók gazdasági és kereskedelmi attaséja; Nagypál Sándor, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere; Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke; és Gönczi Imre – NRG-AGENT Kft. ügyvezetője köszöntőjével...´

Ugrás a honlapra...
 
Hulladéksors Magazin

2012 Jún.
20.
 
´Kombinált hõ- és villamosenergiatermelõ egységek (Combined Heat and Power: CHP egység) létesítésével kínál megoldást kis- és nagyfogyasztóknak egyaránt energiagazdálkodásuk racionalizálására a kecskeméti székhelyû NRG-AGENT Energetikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft...´

Ugrás a cikkhez...
 
Zöld Ipar Magazin

2012 Már.
25.
 
Az .A.S.A. Magyarország Kft. gyáli hulladékkezelő központjában üzembe helyezték a lerakón keletkező gázokat hasznosító kiserőművet. A berendezés a hagyományos gázkazánoknál jóval hatékonyabban termel hőt és villamos energiát. Új fejlesztésével az .A.S.A. az egyetlen olyan hulladékos közszolgáltató Magyarországon, amely saját tőkéből beruházva, három érdekeltségének telephelyén, Gyálon, Debrecenben és Hódmezővásárhelyen is munkára fogja a depóniagázt...

Ugrás a ZIP Magazin cikkéhez...
 
Gazdasági Tükörkép Magazin

2012 Már.
13.
 
  A gazdasági és technológiai fejlődésnek köszönhetően az em­beriség energiaigénye az elmúlt században a tízszeresére nőtt. A növekvő energiaárak egyre inkább rákényszerítik az embe­reket, hogy más, alternatív úton jussanak energiához.

Ugrás a GTM cikkéhez...
 
Délmagyar Online

2011 Jún.
21.
 
35 milliós beruházást avattak Kecskeméten
Kecskemét - Hétfőn a Belga Nagykövetség Vallon és a Brüsszel-fővárosi régiók gazdasági és kereskedelmi attaséjának közreműködésével átadták az NRG-AGENT Kft. új telephelyét a Mindszenti körúton.

Ugrás a Délmagyar Online cikkéhez...
 
Gazdasági Tükörkép Magazin

2010 Nov.
12.
 
Környezetvédelem és depóniagáz
A 2002-ben megalakult kecskeméti székhelyű NRG-Agent Kft. 2003-tól már a cseh TEDOM s.r.o. CHP (Combined Heat and Power; kombinált hő- és villamos energia) egységet gyártó cég kizárólagos magyarországi kereskedelmi és műszaki képviseleteként tevékenykedett.

Ugrás a Gazdasági Tükörkép Magazin cikkéhez...
 
Bautrend Magazin

2010 Okt.
28.
 
Felértékelődött az energia hatékony felhasználása, különösen, mióta az energiaárak egyre emelkednek. Rákényszerülnek az emberek, hogy más, alternatív úton jussanak energiához.

Ugrás a Bautrend Magazin cikkéhez...
 
Figyelő

2010 Aug.
10.
 
  A szakmai maximalizmust és a legjobb megoldások szüntelen kutatását Gönczi Imre szívügyének tartja.
Cége az egyetlen Magyarországon, amely teljes körű távdiagnosztikai rendszerrel szereli fel az általa gyártott berendezéseket, ezzel bármikor ellenőrizhetőek a berendezés paraméterei..

Ugrás a Figyelő Magazin cikkéhez...
 

 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére