Hungary And You

Cégünk márkafüggetlen kereskedésként új és újszerű gépjárműveket forgalmaz teljes európai garanciával.

Bővebben...

Segítünk Önnek a gépjármű kiválasztásától és megrendelésétől a legkedvezőbb hitel lehetőségek intézésén át a teljes üzembe helyezésig.

Cégünkről

Cégünkről

Társaságunk, az NRG-AGENT Energetikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2002-ben alakult kecskeméti székhellyel, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Induláskor cégünk kombinált hő- és villamosenergia-termelő egységek (Combined Heat and Power - CHP egység) telepítésével, üzemeltetésével, szervizelésével és karbantartásával foglalkozott. A piaci versenyhelyzet azonban megkövetelte a folyamatos fejlesztést és a tevékenységi körünk bővítését. Ennek hatására az NRG-AGENT Kft. mellett több leányvállalatot alakítottunk meg, létrehozva az NRG GROUP-ot. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően ma már közel 80 CHP egységet (mintegy 50 MWe villamos teljesítmény) üzemeltetünk illetve tartunk karban. Saját CHP egységeket tervezünk és gyártunk az 5 kWe teljesítményű rendszerektől a 750 kWe teljesítményűig, felvállalva a szükséges engedélyek beszerzését is. A karbantartást és szervizelést hosszú távú partneri szerződések keretén belül végezzük.
  • Dolgozói létszámunk 43 fő, munkatársaink rendszeresen részt vesznek speciális szakmai képzéseken.
  • A szervizelési és karbantartási feladatokat 21 fő szerviztechnikus végzi (országos lefedettség, 24 órás ügyeleti rendszer).
  • 18 darab különböző szervizautó, speciális szerszámok és a több mint 100 millió forintos raktárkészlet biztosítja a magas szintű rendelkezésre állást.
  • Az üzemeltetést, szervizelést és a karbantartást korszerű informatikai háttér segíti. Ügyfélközpontú üzleti stratégiánk sikerét az Enterprise Investors Pegazus 2009 díj feltörekvő kategóriájában elnyert harmadik helyezésünk is jelzi. Ezzel a díjjal azokat a magyar vállalkozásokat jutalmazzák, amelyek a mai gazdasági környezetben is átlag feletti teljesítményt tudnak nyújtani. A tartósan magas minőség megőrzése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert működtetjük.

Munkatársak

Munkatársak

Feltöltés alatt!
Kapcsolat ?tvonal tervezése Referencia Nyelv választás

Hungary And You

Kapcsolat

Amennyiben szeretné velünk felvenni kapcsolatot, megteheti az alábbi elérhetőségeinken:
info@huauto.hu


1161 Budapest, Csömöri út 23.


+36-30/768-0668

Vissza

Vissza

?tvonal tervezése


1161 Budapest, Csömöri út 23.
Szélesség: 47.5211652 | Hosszúság: 19.1513193
?tvonal tervezése

Vissza

Nyelv választás

Asztali verzió